2009-04-30

Possujen joulu aikaisessa tänä vuonna

Egyptin sikakarja menee siinä... koitti sikaressuille aikainen joulu:
Matarán a todos los cerdos en Egipto (espanjaksi).

Jonkinlaista huolta hallituksilla on ruokahuollosta: Safe, Reliable Access To Food Essential In Pandemic. Jutussa kerrotaan mm. että huoltohenkilöstölle on turvattu lääkitys paremmin kuin se, että ruokaa voidaan kuljettaa esteettä rajojen yli, jos ne joudutaan sulkemaan. Eli ei ole mitään takeita siitä, että ruokaa tulee mistään. Kuivuus, talouskriisi ja pandemia -- vuoden aikavälillä ajateltuna ensi talven tilanne on se, että ruuan saatavuus on epävarmaa, jonka takia kannattaakin panostaa omavaraisuuteen.

Ihan hyvä tuokin tietää että ei se ihan mahdotonta ole jos metsään joutuu lähtemään...
'Wolfman' survives wild in woods for two years. Olihan Virossakin niitä 'metsäveljiä'.

Joo... sitten toisesta asiasta. Tänään kuljin ympäri kaupunkia etsimässä tarvikkeita kolloidisen hopean tekoon. Löysinkin etsimäni, paitsi että se kauppa josta ehkä olisi saanut valmista liuosta, oli mennyt nenän edestä kiinni... waattohan se siihen syynä oli. Kolloidisesta hopeasta on tuolla yleistä:
http://www.healthfreedomusa.org/?p=2581

Sitten tässä on pari sivustoa kolloidisen hopean tee-se-itse-generaattorien ohjeisiin:
http://www.quantumbalancing.com/makeyourowncs.htm
http://www.silvermedicine.org/production.html

Vielä viimeisenä muttei vähäisimpänä linkki itse hopean toimittajaan (yhteen niistä):
http://www.rasmussen.fi/jalometallit/index.php?group=00000008&mag_nr=2
Kolloidisen hopean tekoon tarvitaan siis hopeaa, joka on pitoisuudeltaan 99,9% eli käytännössä puhdasta hopeaa. Koruissa käytettävä 90,0%-hopea EI käy tähän.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hei!
Tekstien perusteella ymmärsin, että asut Oulussa. Mikä on täällä se kauppa, joka ehkä olisi myynyt valmista liuosta? Humanistina tuntuu hieman vaikealle itse tehdä laitetta, mutta ehkä sitä voisi kokeilla jos tässä joskus olisi aikaa...

Ajankäyttöstä puheen ollen, mikä on mielestäsi viimeinen ajankohta pistää kasvimaa pystyyn?

Hekkup kirjoitti...

Joo hei. :) Mikähän kauppa se oli... http://www.gabrielabookshop.com/ Näemmä ei ehkä olisikaan ollut kolloidista hopeaa saatavana tuolta. Sain itse tehtyä sitä joten se tarve meni. Ei ollut vaikeaa, tarvitsi hopealankaa (http://hopeaa.com/) ja pattereita ja pari sähköjohdon pätkää. Apteekista saa Agua Braun -merkkistä tislattua vettä.

Luulen että kasvimaa kannattaisi Oulun korkeudella laittaa joskus toukokuun loppupuolella viimeistään. Kun kylvin viime kesänä vähän ennen kesäkuun puoliväliä niin kasvit jäivät aika pieniksi... tosin viime kesä taisi muutenkin olla melko huono kasvukesä.