2009-04-28

The hammer has fallen

Tämäkin vielä.

Sanoinkin jo, että hauskaa viljelyä. Viljely antaa aina toivoa, olivatpa ajat mitkä hyvänsä. Jos ei itse ole syömässä maan antimia, niin se helpottaa jäljelle jäävien elämää.

--

Tällä hetkellä leviävä sikaflunssavirus on neljän eri virustyypin kombinaatio, joka asiantuntijoiden mukaan viittaa siihen, että virus on ihmisen tekemä. Viruksen kuolleisuusluku on ensimmäisessä aallossa ainakin 6%, mikä on moninkertainen v:n 1918 "luonnonmukaiseen" espanjantautiin verrattuna, jolla se oli 2%. Ensimmäisen aallon jälkeen virus jää kytemään muodostaen uusia geneettisiä yhdistelmiä, jolloin kuolleisuusluku voi nousta 10-30%:iin. Sekundaarisia aaltoja voi alkaa tulla n. 6 vko:n päästä, ja ne voivat kestää vuosia.

Vain vähän aikaa sitten maailman johtavia mikrobiologeja kohtasi murha-aalto. Samoin USA:n sotilaslaboratorioista hävisi koeputkia (niin kuin katosi isorokkoviruksia silloin kun liikkeellä oli jauhekirjeitä). FEMA on valmistellut USA:ssa jo vuosia keskitysleirejä, joukkohautoja ja vankilabusseja sekä tilannut hautaussäiliöitä sadoille tuhansille ihmisille. Lisäksi joukko-osastoja on sijoiteltu perustuslain vastaisesti sinne tänne pitkin USA:a valmiusasemiin.

Valmistaudu (2009-04-25)
Tohtori Bill Deagle Jeff Rensen ohjelmassa 2009-05-24 (mp3) (lisää juttuja projectcamelot.org:issa alkaen 2009-04-26 mutta viittauksia on myös aikaisemmin)

Ei kommentteja: