2009-04-18

Kukkakaalit purkkiin

Kukkakaalit meni esikasvatukseen tänään. Pitää hommata jostain multaa lisää että voi laittaa enempikin niitä ja sitten lisäksi keräkaalta. Ei ollut enempää kuivuneita ruukkukukkia, niistä olisi saanut multaa.

Ensi viikolla yliopistolla on nuukuusviikko, jonne tulee jotain infoa myös kasvimaista. Hyvällä tuurilla kaupungilta tulee joku esittelemään palstavuokrausta.

Puutarhaviljelyssä, ja varmaan käytännön toiminnassa yleensä, on se hyvä puoli, että vaikka taloustilanteesta huolehtiminen voidaan leimata hörhöilyksi, niin viljely sinänsä on poliittisesti aikalailla neutraalia toimintaa. :D Miksi hörhöilyksi? No, vaikka näin: kun esitin että voisimme tehdä ylioppilaskunnassa valtuustoaloitteen kaupunginvaltuustolle kasvimaiden käytön edistämisen puolesta, arveltiin että sitä pidetään hörhöilynä. Alkuperäinen luonnosteksti on samassaveneessa.infon keskustelupalstalla. Idea otettiin kuitenkin vastaan, mutta tekstistä poistettiin lähes kaikki taloustilanteeseen viittaava. Hmm. Voi olla että teksti ilmestyy jonnekin tässä sitten. Tärkeintä joka tapauksessa on se, että on mahdollista huomata lisääntyvä kiinnostus kasvimaihin, niin kuin arveltiin tuossakin Forum24-lehden jutussa. Konformismi rulez. :P :D

Ei kommentteja: