2009-07-17

Vapaan pudotuksen hiljaisuutta

El Niño näyttäisi olevan tulossa taas. Tiedossa on kai sitten lisää ruokaongelmia entisten lisäksi.

Kasvimaalla rikkaruohot alkoivat kasvamaan oikein kohisten sateiden jälkeen. Jospa niitä saisi kiskottua ylös sen verran että kasviksillekin jäisi vähän ravinteita ja valoa.

Nyt on yrttien keruuseen hyvä aika. Parhaat lehtiosat yrteistä saa keväällä, mutta keskikesä on parasta aikaa kukkien keräämiseen.

Tässä on ajatusta mihin kukkia voi muun muassa käyttää: Juha Tulkki: Kukkaterapia (Ultra 9/2002).

Orlov sanoo taloudesta, öljystä ja politiikasta, että äkkirymäys pohjalle on parempi kuin hidas kituuttaminen. Ei näytä siltä että äkkirymäystä tulee, koska kiinalaiset lähtevät myllertämään maailmalle nyt kun amerikkalaiset joutuvat väistymään.

Ellei sitten... niin... Orlovin Olduvai-teorian suuntaiset mietteet perustuvat öljyn merkitykseen. Mutta sille on ehkä vaihtoehtoja. Netin hämärät nurkat ovat pullollaan juttuja erilaisista nollapiste-energiasovelluksista. Suomessakin näitä yrityksiä on. Tähän mennessä moni keksijä on saanut itsemurhaajan luodista, myrkkyä ruokaansa tai jotain muuta yhtä öljy-yhtiöille kivaa. Benjamin Fulford sanoo, että sitten kun USGovFedEtc. Ltd. on kaatunut lopullisesti, niin nuo ZPE-sovelluksetkin pääsevät kehittymään.

Näyttää siltä että eri talous- ja muissa ajankohtaisblogeissa on ollut nyt vähän hiljaisempaa. Hmm... ehkä siihen on syynä kesä, ja odotus. Talvella kävi kauhea rymähdys, ja nyt on vähän hiljaisempaa (ollaan aika lailla vapaassa pudotuksessa). Toinen rymähdys on tulossa kun katsoo indeksikäyriä, vaikken niistä oikeastaan mitään ymmärräkään. Bob Chapman saa sanoa jotain tästä.

Siis... rikkaruohojen kitkentää, veden kantoa, ja nyt saa myös suunnitella miten sadon säilöö syksyllä. :) Itse taidan kuivattaa aika paljon, koska tämä oma kerrostalon kellari on niin huono, niin kuin kerrostaloissa yleensäkin (miksikähän niitäkään ei voi tehdä kunnolla).

Ei kommentteja: